Douaneopleidingen Nederland
Online inschrijven

of bel 06 18 39 50 54

Geschiedenis

Vanaf 2001 is Douaneopleidingen Nederland actief om bedrijven die importeren en exporteren, diverse opleidingen en trainingen op het gebied van douaneafhandeling aan te bieden.

De douanewetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig, waardoor (bij)scholen voor bedrijven noodzakelijk is. Sinds 1992 zijn er op Europees niveau vele wijzigingen doorgevoerd. Na de nodige tussentijdse wijzigingen is per 1 mei 2016 de nieuwe (DWU) wetgeving ingevoerd. Dit alles leidt tot een grote behoefte aan scholing en begeleiding. Douaneopleidingen Nederland voorziet in deze behoefte.

De bijeenkomsten vinden plaats op diverse locaties in Nederland. Deze bijeenkomsten kunnen ook bij u op locatie (in-company) verzorgd worden, waardoor de inhoud nog meer kan worden afgestemd op uw goederenstromen. Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door gespecialiseerde docenten, zijn actueel en bijgewerkt tot de dag van aanvang. Via digitale mailingen informeren wij u over onze opleidingen en trainingen èn wordt er regelmatig actuele informatie t.a.v. douaneafhandelingen doorgegeven.

Samengevat:

  • Opleiding en training, maar ook advisering op maat voor het bedrijfsleven.
  • Bijeenkomsten worden door geheel Nederland verzorgd. De opleidingslocatie wordt mede bepaald door de aanmeldingen.

Schrijf u nu in voor een opleiding of training!

Online inschrijfformulier