Douaneopleidingen Nederland
Online inschrijven

of bel 06 18 39 50 54

Team

Douaneopleidingen Nederland is een onderneming waar kennis van douanezaken en het organiseren van scholing zijn samengebracht. Met ons team van 2 medewerkers & ongeveer 20 docenten vormen wij een professionele organisatie waar, binnen een informele sfeer, het streven naar kwaliteit en actualiteit voorop staat. Om deze kwaliteit te garanderen houden wij de douaneontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Ons team kenmerkt zich door:

  • Betrokkenheid bij uw organisatie
  • Veel actuele douanekennis
  • Kennis van onze klanten en de obstakels die zij ervaren
  • Enthousiasme
  • Service, ook na uw opleiding of training

Docenten

Wij werken met een team van ervaren docenten, veelal werkzaam binnen de Douane, Belastingdienst of in het bedrijfsleven.. Zij variëren in expertise, maar zijn wel sterk verbonden door één doel: u ondersteunen.

Examencommissie

Alle examens en toetsen van Douaneopleidingen Nederland zijn afgestemd op de beroepspraktijk. De inhoud van deze examens wordt voortdurend verbeterd en gecontroleerd door een examencommissie, bestaande uit leden van de Douane en het bedrijfsleven.

Wij helpen u graag!

Het team van Douaneopleidingen Nederland helpt u graag om de ontwikkeling van uw medewerkers vorm te geven en de kwaliteit van uw onderneming te verhogen.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met: Esther Weidijk

Esther werkt sinds 1 september 2016 bij Douaneopleidingen Nederland. Met haar ervaring en vooropleiding Commercieel medewerker, Marketing en Communicatie is ze in meerdere opzichten een toegevoegde waarde binnen het team.

 

 

Schrijf u nu in voor een opleiding of training!

Online inschrijfformulier