Training Accijns Algemeen

Tijdens deze training wordt u op de hoogte gebracht van de risico's, procedures en mogelijkheden die de accijnswetgeving u biedt.

Training AEO

Tijdens deze training wordt o.a. de aanleiding van het invoeren van AEO vergunning en de uitgangspunten behandeld.

Training Bezwaar en beroep + Boetes

Weet u wat u kunt doen in het geval u het niet eens bent met een beslissing n.a.v. een fout?

Training Bijzondere douaneregelingen

Heeft u te maken met niet-Unie goederen die in de EU een behandeling ondergaan? Met deze training kunt u bepalen hoe u deze regeling het beste in kunt zetten.

Training Binnenbrengen

Tijdens deze training worden de verschillende fases van het binnen­brengen doorlopen en de handelingen die daarbij uitgevoerd dienen te worden.

Training BTW en (Beperkt) Fiscaal Vertegenwoordiging

Na deze training weet u welke regels en voorwaarden gelden voor een fiscaal vertegenwoordiger.

Training Douaneaangifte

Tijdens deze training wordt u op de hoogte gebracht van deze procedures en welke financiële voordelen uw bedrijf kan behalen op dit gebied.

Training Douaneschuld + Terugbetaling

Weet u wat u kunt doen in het geval u het niet eens bent met een beslissing n.a.v. een fout? Na afloop van deze module weet u wat uw mogelijkheden zijn.

Training Douanevervoer

Tijdens deze training leert u aan welke regels en verant­woorde­lijkheden u gebonden bent.

Training Douanewaarde

U wilt natuurlijk een juiste aangifte doen, maar ook niet teveel betalen! Tijdens deze training komen alle elementen met betrekking tot de douanewaarde aan bod!

Training DTV

Tijdens deze training leert u op een praktijk gerichte manier werken met DTV, krijgt u handige tips en leert u deze in de praktijk toepassen.

Training Gebruikstarief

Waar moet u opletten bij het invullen van het correcte gebruikstarief in uw aangifte? Tijdens deze training komen de verschillende aandachtspunten aan bod.

Training Herkomst en oorsprong

Tijdens de training Herkomst en Oorsprong leert u aan welke formaliteiten moet u voldoen, wat de risico's zijn en hoe u uw voordeel hiermee kunt doen.

Training Incoterms

Tijdens de training wordt ingegaan op de incoterms 2020 en haar achtergronden. Al snel wordt de slag gemaakt: wanneer maak ik van welke incoterm gebruik?

Training Landbouwgoederen

Heeft uw bedrijf te maken met Landbouwgoederen? Leer nu de wetgeving, procedures, benodigde bescheiden en de fiscale aspecten kennen!

Training Omgaan met douanewetboeken

Wanneer u na deze training verder gaat in de douanewetgeving en met andere trainingen, zult u beter in staat zijn om de wettelijke opbouw te begrijpen.

Training Uitvoer, Wederuitvoer en Uitgaan

Verkoopt u (Unie) goederen buiten Europa? Tijdens deze training leert u waar u rekening mee dient te houden en wat kenmerkend is voor uw uitvoer.

Training VGEM

Tijdens deze training leert u waar de Douane, en dus ook uzelf, op kan letten. Zo komt u niet zo snel meer voor verrassingen te staan.

Training Vrij verkeer, Vrijstellingen en Terugkerende goederen

Brengt u goederen binnen de EU? Tijdens deze training leert u wat de mogelijkheden zijn van de douaneregeling In het Vrije verkeer brengen.

Schrijf u online in voor een opleiding of training!

Wij helpen u graag

  • Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?
  • Is de locatie moeilijk bereikbaar?
  • Past de datum of het tijdstip u niet?
  • Liever een training op locatie?
foto esther

Esther en haar collega’s staan voor u klaar