Douaneopleidingen Nederland
Online inschrijven

of bel 06 18 39 50 54

AEO vergunning ontvangen en hoe nu verder?

Hoe betrekt u uw medewerkers hierbij? Is elke medewerker op de hoogte van wat er van hem/haar wordt verwacht om als bedrijf met een AEO vergunning de vergunning te behouden? Wat gebeurt er wanneer uw AEO vergunning wordt ingetrokken?

Hoe blijf ik als bedrijf voldoen aan de AEO-criteria?

Van oorsprong een training die als in-company training werd verzorgd waarbij Douaneopleidingen Nederland bij u op het bedrijf langs komt. Maar nu ook als open training wordt georganiseerd.
Tijdens deze bijeenkomst zal een AEO-specialist uitleg geven over de consequenties van het AEO-gecertificeerd zijn. Ook is er veel ruimte om uw specifieke situatie te bekijken.

Wanneer gekozen wordt voor een in-company zal e.e.a. in overleg met het bedrijf afgestemd worden. Er kan b.v. gekozen worden om 2 uur aan uitleg te besteden en 2 uur gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. Het bedrijf bepaalt zelf hoeveel en welke medewerkers aanschuiven. Dat kan/mag van hoog naar laag door de gehele organisatie, gewoon in de kantine. Mocht u geen ruimte hebben, dan zoeken we samen met u naar een oplossing.

Wat gebeurt er als ik niet meer aan de AEO-criteria voldoe?

Voldoet een bedrijf met een AEO vergunning niet meer aan (één van) de AEO-criteria? Dan schorst de Douane de vergunning (tijdelijk). Het bedrijf krijgt dan de gelegenheid om dit te herstellen. Tijdens deze periode kan het bedrijf geen aanspraak maken op faciliteiten van de AEO vergunning. Vervolgens beoordeelt de Douane de criteria opnieuw.
Heeft het bedrijf de juiste maatregelen getroffen? Dan heft de Douane de schorsing weer op.
Een bedrijf met een AEO vergunning kan ook zelf om schorsing vragen.
Bron: www.douane.nl

Aanmelden of meer informatie

Heeft u interesse, maar:

  • past de datum u niet?
  • kunt u absoluut niet overdag (en past de datum voor de eventuele avondtraining u niet)?
  • is de locatie moeilijk bereisbaar?
  • heeft u liever de bijeenkomsten op uw locatie? (Veelal mogelijk vanaf 5 deelnemers!)

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Laatstelijk bijgewerkt op

Schrijf u nu in voor de training AEO gecertificeerd blijven!

Online inschrijven