Douaneopleidingen Nederland
Online inschrijven

of bel 06 18 39 50 54

Module Douaneaangifte

Welke (financiële) voordelen loopt u mis bij het doen van douaneaangiftes? Gedurende de module Douaneaangifte wordt u op de hoogte gebracht van de laatste informatie en kennis.

Douaneaangifte

Deze training is onderdeel van de opleiding Customs Consultant (Declarant), maar kan ook als losse training gevolgd worden.

Wanneer u goederen onder een regeling wilt plaatsen zult u een douaneaangifte moeten doen. Om deze aangiftes snel te kunnen verwerken heeft de Douane een aantal applicaties ontwikkeld. Bij deze applicaties horen een aantal procedures. 

Tijdens deze training wordt u op de hoogte gebracht van deze procedures en welke financiële voordelen uw bedrijf kan behalen op dit gebied.

Wat leer ik?

Met de douanekennis opgedaan in deze cursus kunt u beter uw bedrijfsrisico's inschatten omtrent Douaneaangiftes. U weet beter waar de risico's liggen en welke financiële voordelen u hiermee nu of in de toekomst kunt behalen.

Douaneaangifte en AEO?

Logo AEO

Heeft u bedrijf ook de AEO status, of wilt u deze verkrijgen? De aanwezige douanekennis in uw bedrijf draagt hieraan bij. Uw certificaat Douaneaangifte kan onderdeel zijn van het tonen van de Douanekennis in uw bedrijf.

Aanmelden of meer informatie

Heeft u interesse, maar:

  • past de datum u niet?
  • kunt u absoluut niet overdag (en past de datum voor de eventuele avondtraining u niet)?
  • is de locatie moeilijk bereisbaar?
  • heeft u liever de bijeenkomsten op uw locatie? (Veelal mogelijk vanaf 5 deelnemers!)

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Laatstelijk bijgewerkt op

Schrijf u nu in voor de training Douaneaangifte!

Online inschrijven