In geen enkel geval kan Douaneopleidingen aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en/of problemen/schade van of op de site.

Het downloaden of kopiëren van informatie is dus geheel voor eigen risico. Douaneopleidingen heeft haar best gedaan om alle informatie zoveel mogelijk te controleren op fouten en virus-vrij op de site te zetten.

Copyright

Op de gehele site is een copyright en auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan om onderdelen aan te bieden op uw eigen website. Ook geen onderdelen van de lay-out van de website of de gehele lay-out. Een vermelding naar ons via een link op uw website is altijd toegestaan.

  • De Auteurswet beschermt de makers van werken zoals teksten, boeken, toneelstukken, muziekstukken, landkaarten, foto's, films en computerprogramma's. Hoewel de Auteurswet nog uit 1912 stamt, zijn de wetsartikelen gewoon van toepassing op moderne publicatiemiddelen zoals het internet.
  • Het is niet zo dat het auteursrecht pas van kracht is wanneer dat staat vermeld ('het auteursrecht wordt uitdrukkelijk voorbehouden'). Het auteursrecht op een werk ontstaat namelijk automatisch op het moment van creatie. De maker hoeft er niets voor te doen. Dus is het copyright-teken © niet nodig om het auteursrecht te verkrijgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via contact@douaneopleidingen.nl of middels ons contactformulier.

Douaneopleidingen is een handelsnaam van Douaneopleidingen Nederland B.V. (kvk 92325920)

Laatst gewijzigd:

Wij helpen u graag

  • Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?
  • Is de locatie moeilijk bereikbaar?
  • Past de datum of het tijdstip u niet?
  • Liever een training op locatie?
foto esther

Esther en haar collega’s staan voor u klaar