hoofdafbeelding bij Over ons

Over Douaneopleidingen Nederland

Sinds 2001 biedt Douane­opleidingen Nederland diverse opleidingen en trainingen op het gebied van douane-afhandeling, voor bedrijven die impor­teren en expor­teren.

De douanewetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig, waardoor (bij)scholen voor bedrijven nood­zakelijk is. Afgelopen decennia zijn er op Europees niveau vele wijzig­ingen door­gevoerd. Dit alles leidt tot een grote behoefte aan scholing en begeleiding. Douane­opleidingen voorziet in deze behoefte.

De bijeen­komsten voor onze opleidingen en trainingen vinden plaats op diverse locaties in Nederland. Deze bijeenkomsten kunnen ook bij u op locatie (in-company) verzorgd worden, waardoor de inhoud nog meer kan worden afgestemd op uw goederen­stromen.

Onze opleidingen en trainingen zijn altijd actueel en bijgewerkt tot de dag van aanvang. Ze worden verzorgd door ge­specia­liseerde docenten uit de praktijk. Via digitale mailingen informeren wij u over onze opleidingen en trainingen èn wordt er regelmatig actuele informatie t.a.v. douane-afhandelingen doorgegeven.

begeleidende afbeelding bij Over ons
achtergrondafbeelding bij Over ons

Wij delen graag onze kennis met u!

De bedrijfscultuur van Douane­opleidingen Nederland B.V. wordt gekenmerkt door het delen van kennis. Op deze wijze kunnen we samen met u, uw bedrijf en de cursist niet alleen de kennis omtrent de formali­teiten rondom douane-aangiften delen, maar ook op strategisch vlak bijdragen aan de ontwik­keling van uw bedrijf.

We dragen graag ons steentje bij om te zorgen dat :

 • u uw douane-aangiften volledig en correct af kunt handelen;
 • uw bedrijf de grootst mogelijke voordelen kan behalen;
 • uw bedrijf een profes­sionele gespreks­partner voor de Douane is.

Kernwaarden

Douane­opleidingen kenmerkt zich door 3 dimensies:

 • betrouw­baarheid, met als kern objecti­viteit;
 • betrokkenheid, met als kern het opbouwen van duurzame relaties;
 • kennisverrijking, met als kern actuali­teit en nieuwe inzichten.

De professionals van Douaneopleidingen Nederland helpen u graag om de kennis van u en uw mede­werkers up-to-date te houden en de kwaliteit van uw onderneming te verbeteren.

Team

Met ons team van medewerkers  - waaronder ruim 20 docenten  - vormen wij een profes­sionele organi­satie waar binnen een informele sfeer het streven naar kwaliteit en actualiteit voorop staat. Om deze kwaliteit te garan­deren houden wij de douane-ontwik­kelingen nauwlettend in de gaten.

Ons team kenmerkt zich door:

 • Betrokkenheid bij uw organisatie
 • Veel actuele douanekennis
 • Kennis van onze klanten en de obstakels die zij ervaren
 • Enthousiasme
 • Service, ook na uw opleiding of training

Docenten

Wij werken met een team van ervaren docenten, veelal werkzaam binnen de Douane, Belasting­dienst of in het bedrijfs­leven. Zij variëren in expertise, maar zijn wel sterk verbonden door één doel: u onder­steunen.

Examencommissie

Alle examens en toetsen van Douane­opleidingen Nederland B.V. zijn afgestemd op de beroeps­praktijk. De inhoud van deze examens wordt voortdurend verbeterd en gecon­tro­leerd door een examen­commissie, bestaande uit leden van de Douane en het bedrijfs­leven.

Wij werken o.a. voor

Logo Scania
Logo DB Schenker
Logo British American Tabacco
Logo Sony
Logo Kuehne Nagel
Logo Bavaria
Logo Sabic
Logo DHL

Schrijf u online in voor een opleiding of training!

Contactgegevens

Logo Douaneopleidingen Nederland B.V. Icon phone workTelefoonnummer:+31 (0)599 659700 Icon envelope Icon building Douaneopleidingen Nederland B.V. Douaneopleidingen Nederland B.V.
Navolaan 44
9501 VJ Stadskanaal Stadskanaal
Website: Sinds 2001 is Douaneopleidingen Nederland actief om bedrijven die importeren en exporteren, diverse opleidingen en trainingen op het gebied van douaneafhandeling aan te bieden.

Stuur ons een bericht

naam goed ingevuld
Voer uw naam in s.v.p.
Goed ingevuld
Voer een bedrijfsnaam in s.v.p.
e-mailadres goed ingevuld
Voer een geldig e-mailadres in s.v.p.
telefoonnummer goed ingevuld
Voer een tiencijferig telefoonnummer in
Laat dit veld leeg
bericht goed ingevuld
Voer een bericht in s.v.p. Minimaal 10 tekens.
Anti-spam code goed ingevuld
Voer de hier getoonde Anti-spam code in
verificatie code