Douaneopleidingen Nederland
Online inschrijven

of bel 06 18 39 50 54

Over Douaneopleidingen Nederland

Vanaf 2001 is Douaneopleidingen Nederland actief om bedrijven die importeren en exporteren, diverse opleidingen en trainingen op het gebied van douaneafhandeling aan te bieden.

De bijeenkomsten vinden plaats op diverse locaties in Nederland. Deze kunnen ook bij u op locatie (in-company) verzorgd worden, waardoor de inhoud nog meer kan worden afgestemd op uw goederenstromen. Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door gespecialiseerde docenten, zijn actueel en bijgewerkt tot de dag van de bijeenkomst. Via digitale mailingen informeren wij u over onze opleidingen en trainingen èn wordt er regelmatig actuele informatie t.a.v. douaneafhandelingen doorgegeven.

Team

Met ons team van ongeveer 20 medewerkers & docenten vormen wij een professionele organisatie waar, binnen een informele sfeer, het streven naar kwaliteit en actualiteit voorop staat. Om deze kwaliteit te garanderen houden wij de douaneontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Meer over ons team »

Geschiedenis

De douane wetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig, waardoor (bij)scholen voor bedrijven noodzakelijk is. Sinds 1992 zijn er op Europees niveau vele wijzigingen doorgevoerd. Na de nodige tussentijdse wijzigingen is per 1 mei 2016 de nieuwe (DWU) wetgeving ingevoerd. Dit alles leidt tot een grote behoefte aan scholing en begeleiding. Douaneopleidingen Nederland voorziet in deze behoefte.

Meer geschiedenis »

Missie & visie

De bedrijfscultuur van Douaneopleidingen Nederland wordt gekenmerkt door het delen van kennis. Op deze wijze kunnen we samen met u, uw bedrijf en de cursist niet alleen de kennis omtrent de formaliteiten rondom douaneaangiften delen, maar ook op strategisch vlak bijdragen aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

Meer missie & visie »

Klanten

Meer klanten »

Ervaringen

"De douaneopleiding doe ik met plezier en ben blij dat ik aangewezen werd als persoon om deze opleiding te volgen. Het grappige is dat alles nu beetje bij beetje op zijn plek valt. Ik heb dagelijks eigenlijk met dingen rondom export en import te maken, maar omdat wij veel dingen uitbesteden, zit je er verder ook niet in. Maar ik nu wel! En als ik op iets door vraag, krijg ik ook van onze tussenpersoon reactie. Dan zie ik zo het boek en de lessen weer voor me. Leuk! (En de niet gezuiverde documenten zijn ook opgelost.)"

- Wanda de la Fuente, JVD Distribution Nieuwkijk,
deelnemer opleiding Junior Customs Consultant 2012

Meer ervaringen »